Kehräävät Kulkurit Ry toimii tiiviissä yhteistyössä Sinnan Pieneläinhotellin kanssa. Sinnan löytöeläin- ja eläinsuojelu toiminnasta yritykselle jää paljon kodittomia eläimiä, Kehräävät Kulkurit Ry perustettiin 2019 pitämään huolta näistä kulkureista, ja etsimään niille uudet kodit. Mikäli harkitsette kodin tarjoamista tälläiselle, yhdistykseen saa yhteyden helpoiten Sinnan kautta.
 
Yhdistyksen tarkoituksena on:

 

                  - Tukea löytöeläinten hoitoa ja hyvinvointia
                  - Saada löytöeläimille uusia koteja
                  - Lisätä tietoisuutta löytöeläimistä
                  - Luoda kontakteja ja yhteisöllisyyttä vanhusten ja 
                    nuorisotyön saralla eläinten kautta
                  - Luoda vakaa, toimiva ja turvallinen verkosto löytöeläinten
                     hyvinvointia edistämään 
 

 

Valtaosa eläimistä on kissoja, monet villejäkin, mutta päätyy yhdistykselle muitakin otuksia, moni undulaatti, marsu, hamsteri, kani ja koira on löytänyt uuden kodin yhdityksen avulla. Yhdistykselle rakennettiin tilat sentiseen navettarakennukseen, jonka toisessa päädyssä Sinna toimii.
 
Kissalan lisäksi yhdistyksellä on rakennuksessa KesäKissaKahvila ja Kierrätyskirpputori, joilla se rahoittaa toimintaansa ja samalla edistää muitakin tavoitteitaan. Rakennuksen takapihalla on isohko kasvihuone, josta yhdistys myy taimia, pääasiassa chilejä ja tomaatteja. Kehräävien Kulkureiden chilin taimi valikoima lienee ainakin Pirkanmaan laajin, kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin, uusia lajikkeita kasvatetaan joka kesälle!
 
Kierrätyskirpputorille voi lahjoittaa käypää tavaraa, jolle uskoo vielä käyttöä löytyvän. Sieltä voi jokainen tehdä löytöjä, ja hinnoittelu on yksinkertainen, asiakas maksaa itse päättämänsä hinnan. Ellei pidä tavaraa minkään arvoisena, se olkoon ilmainen, asiakas on aina oikeassa. Kaikki tuotto menee lyhentämättömänä löytöeläinten hyväksi.
 
KesäKissaKahvilaan voi tulla kesäisin hörppimään kahvia ja nauttimaan herkullisista leivonnaisista, kerrankin hyvällä omallatunnolla, sillä mitä enemmän pullaa mussutat, sitä paremmin löytöeläimillä menee! Myös kahvilan ja taimimyynnin tuotto menee kokonaan löytöeläinten hyväksi, henkilökuntakin on vapaaehtoista työvoimaa.
 
Iso osa yhdistyksen rahoituksesta on kuitenkin lahjoituksista riippuvaista. Pelkät vuotuiset eläinlääkärikulut nousevat viisinumeroisiin summiin, joten jokainen euro tulee tarpeeseen. Mikäli haluat lahjoittaa rahaa yhdistykselle, täytä tilisiirtoon seuraavat tiedot:
 
                     - Saaja: Kehräävät Kulkurit Ry
                     - Tilinumero: FI75 4108 0011 5949 94
                     - Viesti: RKL